طرح توجیهی بسته بندی چای و قهوه فوری

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل می باشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل می باشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
فصل اول: کلیات
1-1 مقدمه
نام چای در نقاط مختلف جهان
تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران
1-2- نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
1-3- مشخصات متقاضیان
1-6- وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان (اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
2- اشخاص حقوقی
مدارك مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا
فصل سوم: امور مالی طرح
جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386
جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003
جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای
جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته
جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته
جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده
جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور
جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای)
جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای
جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته
جدول 11 ظرفیت اسمی طرح
جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است
جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت
جدول 14 مشخصات زمین
جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی
جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی
جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات
جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه
جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح
جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری
جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا
جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا
جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی
فصل چهارم: جمع بندی- نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4810 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 37

حجم فایل:671 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش