بررسی کاربردی طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
از قدیمی‌ترین محصولات گوشتی، سوسیس و کالباس هست که از مدت‌ها قبل موردتوجه مردم بوده است. در پانصد سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان راجع به این ماده غذایی مطالبی نوشته‌شده است و حتی هومر در نوشته‌های خود به سوسیس اشاره‌هایی کرده است.
کلمه سالامی را در کتابی‌های یونان قدیم می‌توان پیدا کرد و تصور می‌رود اولین دفعه در شهر سالامی در ساحل شرقی یونان ساخته‌شده است. کلمه سوسیس از کلمه لاتینی به نام Salsus به معنی نمک شوره گرفته‌شده است و شاید به این دلیل باشد که امروزه مفهوم این کلمه به sausage عوض‌شده زیرا طرز تهیه آن تغییر کرده و ارزش‌های مختلف برای تهیه آن استفاده می‌شود. رومیان قدیم علاقه زیادی به کالباس و سوسیس داشتند و در اغلب جشن‌های مذهبی از این محصولات نیز استفاده می‌کردند.

فهرست مطالب:
فصل اول
تاریخچه
فصل دوم
مواد اولیه مصرفی
فصل سوم
استانداردهای مورد نیاز محصول
فصل چهارم
تجهیزات و روند تولید
فصل پنجم
بررسی بازار
فصل ششم
تحلیل مالی و اقتصادی طرح
پیوست
چارت سازمانی
نمودار خط تولید
فلوچارت
منبع..

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9787 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 76

حجم فایل:3,578 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش