طرح توجيهي توليد بلورهای جوهر نعناع

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
بلورهای جوهر نعناع به طور زیاد و گسترده به عنوان ماده طعم، بو و مزه دهنده در تهیه خمیر دندان، شوینده های دهان و تنباکوی سیگار بکار می رود. همچنین به عنوان عامل خنک کننده در مرهم های سینه (chest rubs) نیز کاربرد دارد. جوهر نعناع تجارتی را از روغن نعناع (oil of menthol arvensia) که گیاه آن در ژاپن می روید جدا و تهیه می کنند. حدود  6 نوع از این گل در کشور ما وجود دارد. بازده محصول جوهر نعناع حدود 40 درصد می باشد.

فهرست مطالب:
مقدمه
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
  کاربرد و موارد مصرف
بررسی جایگاه صنعتی
فرایند و روش توليد
نمودار فرایند تولید بلور های جوهر نعناع از روغن نعناع 
ليست تجهيزات و ماشين آلات
تجزيه و تحليل هزينه ها جهت توليد 3 تن (متریک ) بلورهای جوهر نعناع در سال
- سوله
- تعداد كاركنان
- زمين و ساختمان
- ماشين آلات
- سرمايه ثابت
- سرمايه لازم براي يك ماه كار
- سرمايه لازم براي سه ماه كار
- جمع كل سرمايه
- هزينه توليد ساليانه
- دريافت ساليانه
- سود ساليانه
- میزان برگشت سرمايه (بازدهي)

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 16461 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:61 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش