فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر

حصپ و کنترل نقاط بحرانی و اقدام اصلاحی در تکنولوژی قند و شکر

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تولید کراکر

پاورپوینت آماده ارائه برای تکنولوژی تولید کراکر

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تغذیه افراد

تحقیق 28 صفحه ای ورد

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مجموعه تست زبان تخصصی صنایع غذایی

مجموعه تست زبان تخصصی صنایع غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور با فرمت پی دی اف می باشد که در263صفحه تهیه شده است.

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه طراحی کارخانجات صنعتی رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه طراحی کارخانجات صنعتی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور همراه با تست و پاسخ تشریحی با فرمت پی دی اف می باشد که در216صفحه تهیه شده است.

قیمت : 8,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه تکنولوژي مواد غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور با فرمت پی دی اف می باشد که در498صفحه تهیه شده است.

قیمت : 12,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه مهندسی صنایع غذایی

کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور همراه با تست و پاسخ تشریحی با فرمت پی دی اف می باشد که در299صفحه تهیه شده است.

قیمت : 10,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور با فرمت پی دی اف می باشد که در127صفحه تهیه شده است.

قیمت : 5,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی نقش و اهمیت استانداردسازی اجزای مختلف زعفران.۶۷ صفحه.فایل ورد word

بررسی نقش و اهمیت استانداردسازی اجزای مختلف زعفران .۶۷ صفحه.فایل ورد word

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی